دسته‌بندی محصولات
لیست موارد ضروری ساک بیمارستانی زایمان
لیست موارد ضروری ساک بیمارستانی زایمان

42 وسیله کاربردی در ساک بیمارستانی نوزاد و مادر + دانلود فایل pdf‌

ساک بیمارستانی: چیز‌هایی که باید در مورد آن بدانیم!

زمان زایمان یک مرحله مهم در زندگی هر زن و همسرش است و لازم است که برای آماده شدن نیازهای خاصی را برآورده کند. لیستی از وسایل برای ساک بیمارستانی برای نوزاد و مادر را بررسی خواهیم کرد. این اطلاعات مفید به شما کمک خواهند کرد تا بتوانید برای زایمان آماده شوید و نیازهای خاص خود و نوزادتان را در بیمارستان پوشش دهید.

در این مقاله، به بررسی وسایل ضروری برای زایمان و لوازم بیمارستانی برای نوزاد و مادر پرداختیم. امیدواریم که این اطلاعات مفید به شما کمک کرده باشد تا بتوانید بهترین تجربه را در زمان زایمان و بعد از آن داشته باشید. به خاطر داشته باشید که همیشه بهتر است قبل از زایمان با پزشک خود مشورت کنید و نیازهای خاص خود و نوزادتان را با او بررسی کنید.

فهرست مطالب

آماده سازی قبل از زایمان: چه زمانی ساک بیمارستانی را آماده کنیم؟

به طور کلی توصیه می‌شود که ساک بیمارستانی خود را بین هفته‌های 36 و 38 بارداری آماده کنید.

به یاد داشته باشید هر بیمارستان قوانین متفاوتی در مورد آنچه می‌توانید در ساک بیمارستانی خود ببرید دارد. بنابراین بهتر است قبل از آماده سازی کیف بیمارستانی و رفتن به بیمارستان با آن‌ها تماس بگیرید و از آن‌ها بپرسید آیا چیز خاصی وجود دارد که باید در ساک خود قرار دهید.

چه زمانی ساک بیمارستانی را آماده کنیم؟ ساک بیمارستانی زایمان طبیعی ساک بیمارستانی سزارین

یک سری از وسایل از سمت بیمارستان تامین می‌شود که آن نیز میان بیمارستان‌ها متفاوت است و حتی در صورتی که شما به با کیفیت یا مناسب بودن آن اعتماد نداشته باشید خودتان می‌توانید در کیف بیمارستانی قرار دهید تا از وسیله خودتان به جای بیمارستان استفاده کنید.

* بهتر است با توجه به سبک و علایق خودتان و نیازهایی که دارید به تشخیص خودتان از لیست زیر موارد مهم را انتخاب کنید. موارد قید شده در زیر صرفا برای یادآوری و اطلاع شماست و نیاز نیست بار اضافه و زیادی با خود حمل کنید و استرس ناقص بودن آن را داشته باشید.

* اغلب بیمارستان‌ها بیشتر این وسایل را در اختیار شما قرار می‌دهند. پس بهتر است قبل از هر اقدامی از بیمارستان لیست وسایلی که در اختیارتان قرار میگیرد را بپرسید.

چند نکته کلیدی که چگونه برای زایمان آماده شویم

یکی از نکات کلیدی در آماده شدن برای زایمان، آموزش درباره فرآیند زایمان است. شرکت در کلاس‌های آموزشی یا دوره‌های آماده‌سازی برای زایمان می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر آماده شوید و اطلاعات لازم را درباره فرآیند و تغییراتی که در بدنتان رخ می‌دهد، کسب کنید. بهتر است پدر و مادر هر دو از اطلاعات ارائه شده در این دوره‌ها آگاه باشند پس در صورتی که یکی وقت شرکت در این کلاس‌ها را نداشت حتما محتوای آن را برای او بازگو کنید.

یک نکته دیگر مهم در آماده شدن برای زایمان، پشتیبانی از خانواده و دوستان است. در این دوران، بهتر است از کسانی که اطلاعاتی درباره زایمان دارند و تجربیات زایمانی داشته‌اند، استفاده کنید و با آن‌ها صحبت کنید. همچنین، اعتماد به نفس و ایجاد حالت روانی مناسب برای زایمان نیز بسیار مهم است.

* به این موضوع توجه کنید که این زایمان شماست و توصیه‌های اطرافیان فقط برای آگاهی شما از تجربه آن‌ها از زایمانشان است و شما باید کاری را انجام دهید که خودتان راحت‌تر هستید و پزشکتان به شما توصیه کرده است.

برای آماده شدن برای زایمان، تمرین‌های تنفس و روش‌های آرامش بخشی نیز بسیار مفید هستند. با این تمرین‌ها می‌توانید بهترین راه را برای بهبود حالت روحی و جسمی خود در طول زایمان پیدا کنید.

لوازم مادر

لوازم نوزاد

لوازم همراه

باید‌ها و نباید‌های ساک بیمارستانی نوزاد برای زایمان طبیعی یا سزارین

لوازم بیمارستانی برای مادر: این چیزها را حتما در ساک بیمارستانی ببرید!

از هنگامی که برای رفتن به بیمارستان آماده می‌شوید تا وقتی در بیمارستان برای زایمان منتظر هستید و بعد از آن، هنگامی که در بخش بستری شده‌اید باید وسایلی را برای خود مهیا کنید تا در کنار آسایش از امکانات مورد نیاز خود بهداشت و سلامت خود را نیز تامین نمایید.

هنگام آماده سازی ساک بیمارستانی برای زایمان، مهم است که به راحتی خود توجه کنید و مهم‌تر آن که در جمع آوری وسایل برای کیف بیمارستانی زیاده روی نکنید و هر چیز در خانه دارید را همراه خود نبرید.

لوازم مادران برای ساک بیمارستانی:

بر اساس تجربه مادران، همراه داشتن برخی لوازم در بیمارستان کارآمد و مهم هستند. در ادامه این موارد را با هم بررسی می‌کنیم:

یک لباس راحت و گشاد برای زایمان می‌تواند به شما اجازه تحرک و انجام فعالیت‌های قبل از زایمان را بدهد. در بیمارستان به شما گان داده خواهد شد. اما اگر به کیفیت اندازه آن‌ها اعتماد ندارید می‌توانید خودتان از قبل گان تهیه کنید، این مورد به نظر شما و شرایط بیمارستان بستگی دارد.

برای بعد از زایمان وجود یک لباس خواب مرتب که راحت بپوشید بسیار کارآمد است. لباس‌های عبایی گزینه خوبی هستند که راحت می‌توان پوشید.

* عموما پس از زایمان مادر احساس سرما دارد، از طرفی هم محیط بخشی که بستری می‌شوید می‌تواند گرم باشد. پس با توجه به شرایط وجود یک لباس گرم و یک لباس خنک را در نظر بگیرید!

برای راه رفتن در بیمارستان بهترین گزینه دمپایی است! توجه داشته باشید که زمین بیمارستان‌ها گاه لغزنده است، پس دمپایی انتخاب کنید که لغزنده نباشد.

دمپایی‌هایی که بدون پشتی هستند و راحت پوشیده می‌شوند برای بیمارستان مناسب هستند. توجه کنید اگر در بیمارستان به شما دمپایی می‌دهند بهتر است ساک بیمارستانی خود را سنگین نکنید.

بعد از زایمان احساس سرما مخصوصا در ناحیه کف پا امری طبیعی است. همراه داشتن یک جفت جوراب گرم در ساک بیمارستانی به شما کمک زیادی می‌کند.

حتما چند عدد شرت یک بار مصرف همراه خود داشته باشید تا در هنگام نیاز آن را تعویض کنید. با این کار جلوی بسیاری از عفونت‌ها را می‌گیرید.

چه تصمیم داشته باشید به بچه از سینه خود شیر بدهید چه شیرخشک، سینه‌های شما به دلیل ورود شیر به آن‌ها متورم و حساس می‌شوند و باید از سوتین‌های مناسب استفاده کنید. تورم سینه‌ها می‌تواند در طول چند روز اول پس از زایمان اتفاق بیفتد. یک سینه بند خوب می‌تواند برای شما راحتی فراهم کند و از پد‌های پستان می‌توان برای کمک به جذب نشت ها استفاده کرد.

از پد‌های پستان می‌توان برای کمک به جذب نشت‌ها استفاده کرد.

به جای پد‌های بهداشتی می‌توانید از پوشک نیز استفاده کنید.

ممکن است لازم شود دوش بگیرید، پس یک حوله‌ی کوچک همراهتان باشد تا در موقع نیاز بتوانید از آن استفاده کنید.

حتما در ساک بیمارستانی خود دستمال کاغذی، دستمال توالت و دستمال مرطوب را همراه داشته باشید.

همراه داشتن ژل یا اسپری آنتی باکتری دست و یک اسپری ضد عفونی کننده برای سرویس بهداشتی و دستشویی رفتن نیاز است.

وسایلی مانند مسواک، خمیر دندان، شانه، برس، کش مو یا گل‌سر، کرم‌های مرطوب کننده دست و صورت و همچنین مرطوب کننده لب وسایلی هستند که به آن‌ها نیاز پیدا می‌کنید.

بعد از زایمان شاید دوست داشته باشید با نوزاد خود عکس یادگاری داشته باشید. همراه داشتن لوازم آرایش در ساک بیمارستانی می‌تواند از شما را بعد از زایمان مرتب کند تا به خود حس بهتری داشته باشید و اعتماد به نفس‌تان حفظ شود. یک آینه برای آرایش هم داشته باشید!

اگر نیاز به استفاده از شیر دوش دارید حتما از مدل برقی آن استفاده کنید. مدل‌های دستی شیردوش می‌توانند باعث زخم و عفونت شوند.

اگر نیاز به مصرف دارو یا مکمل هستید حتما آن‌ها را در ساک خود قرار دهید.

شقاق سینه ترک‌های دردناکی بر روی پوست نوک پستان و آرئول هستند که معمولا در دوران بارداری و شیردهی به وجود می‌آیند؛ زخم شدن سینه از مشکلات رایج تازه مادرها است، با آمادگی با آن رو به رو شوید!

اگر دوست دارید برای کاهش دردهای زایمان از کیسه آبگرم کمک بگیرید، حتما آن را در ساک لوازم مادر و نوزادتان بگذارید.

تمام آزمایشات دوره بارداری را همراه مدارک پزشکی خود در ساک بیمارستانی به همراه داشته باشید. این موارد ممکن است در بیمارستان نیاز باشد.

مدارک شناسایی و بیمه درمانی خود را همراه داشته باشید تا در روند پذیرش و انجام امور اداری بیمارستان با مشکل مواجه نشوید.

مقدار کمی پول نقد و کارت بانکی خود را همراه داشته باشید. توجه کنید که از همراه داشتن پول نقد بیش از اندازه در ساک بیمارستانی خود پرهیز کنید و صرفا برای مواقع ضروری پول نقد همراه داشته باشید.

حتما بعد از زایمان علاقه دارید با دوستان و آشنایان مکالمه داشته باشید یا از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. در هر صورت به این نکته توجه کنید که اغلب پریز برق بیمارستان آنقدرها در دسترس نیست پس بهتر است یک شارژر با طول سیم بلند تهیه کنید تا بتوانید راحت تلفن همراه خود را شارژ کنید.

وسایلی که باید برای همراه آماده کنیم: همراه مادر در بیمارستان وظیفه زیادی دارد!

لازم است برخی وسایل را به همراه خود در بیمارستان بسپارید. او برای کمک به شما در آنجا هست و یک سری از کار‌ها را بر عهده می‌گیرد. در ادامه وسایلی که باید برای همراه در بیمارستان کنار بگذاریم را مرور می‌کنیم:

همراه بیمار در بیمارستان تحرک بیشتری دارد. باید روند اداری را انجام دهد، وسایل مورد نیاز مادر را در دسترسش قرار دهد، از میهمانایی که به عیادت مادر و نوزاد می‌آیند پذیرایی کند و غیره. برای همین بهتر است لباس مناسب و راحتی داشته باشد و از کفش یا دمپایی استفاده کند که بتواند به راحتی راه برود.

مسواک و خمیر دندان و دستمال مرطوب نیز برای همراه در وسایلش قرار دهید.

یک فلاسک آب برای استفاده آب جوش

برای میان وعده مادر و همراه از خوراکی‌های فاسد نشدنی مانند خرما و گردو، کلوچه و بیسکویت و شکلات و آب میوه انتخاب کنید.

در کنار قاشق و چنگال، بشقاب و لیوان کوچک نیز در وسایل همراه قرار دهید.

همراه مادر در بیمارستان برای زایمان استفاده بیشتری از تلفن دارد؛ یک شارژر یا یک پاوربانک با شارژ کامل بردارید.

شاید زمان زایمان نیمه شب باشد و یا همراه مجبور شود روی صندلی‌های بیمارستان لحظه‌ای چرت بزند. بالش دور گردن وسیله مناسبی‌ست که فورا خستگی رفع کند و با انرژی ادامه کار‌ها را انجام دهد پس اگر فضای کافی موجود بود آن را هم در ساک بیمارستانی قرار دهید.

مقداری پول نقد برای انعام دادن یا استفاده‌های ضروری قرار دهید و یک کارت بانکی با موجودی مناسب برای روز زایمان قرار دهید.

شاید نیاز به داشتن کارت ملی برای همراه باشد.

ساک بیمارستانی نوزاد

آنچه باید در ساک بیمارستانی برای نوزاد قرار دهیم

بعد از آنکه لوازم و وسایل مورد نیاز مادر و همراه او در بیمارستان را آماده کردیم حالا به سراغ وسایل ضروری برای نوزاد تازه متولد شده برویم. هر چند بعضی بیمارستان‌ها مقداری از این وسایل را آماده کرده‌اند، اما با این حال باید با آرامش و اطمینان یک دور وسایل را چک کنیم.

ست لباس بیمارستانی نوزاد مجموعه‌ای از چند مدل لباس که نیاز‌های اولیه پوشاک نوزاد را فراهم می‌کند. این ست‌ها در تعداد مختلف موجود هستند، از ست 7 تایی لباس بیمارستانی نوزاد تا ست 20 تایی. اما چیزی که در آن مهم است موارد کاربردی آن شامل سرهمی، بادی، شلوار، کلاه، دستکش، جوراب و مانتو نوزادی است.

می‌توانید به سلیقه خود آن‌ها را انتخاب کنید اما در نظر داشته باشید ست‌های کامل‌تر اغلب شامل مواردی هستند که کاربرد چندانی ندارند.

پس بیشتر به کیفیت پارچه که باید از کتان یا پنبه باشد توجه کنید.

* لباس‌های نوزاد را حتما قبل از استفاده بشویید تا آلوده نباشند و در کیسه یا کیف تمیز کنار بگذارید.

با مشورت ماما یا بیمارستان و یا مادر‌های نوزادان اطرافتان یک برند پوشک انتخاب کنید و همراه خود داشته باشید. احتمالا بیمارستان نیز پوشک را در بسته‌ای که برای نوزاد آماده کرده به شما می‌دهد.

نوزاد تازه متولد شده پوشک زیادی مصرف می‌کند بنابر این هربار شستن نوزاد با آب باعث خشکی و حساسیت شدیدی در آن می‌شود.

می‌توانید برای تمیز کردن نوزاد خود از دستمال‌های مرطوب مخصوص تعویض کودک استفاده کنید تا هم به پوست آسیب وارد نشود و هم نوزاد تمیز شود.

یک حوله خشک کن لطیف، از جنس پنبه می‌تواند برای خشک کردن بعد از شستن نوزاد مناسب باشد.

بعضی از بیمارستان‌ها لباس نوزادی را در اختیار والدین می‌گذارند، اما بهتر است دو دست از لباس نوزادی شامل: بادی (زیر دکمه‌ای)، بلوز، شلوار، کلاه، جوراب و دستکش نوزادی همراه داشته باشید.

* به دلیل اینکه در طول مدت اقامت در بیمارستان پزشکان برای معاینه نوزاد میایند پوشاندن سرهمی می‌تواند مشکل ساز باشد. برای همین سعی کنید تا مدتی که در بیمارستان هستید بیشتر از بلوز و شلوار برای پوشاک نوزاد استفاده کنید.

دور پیچ یا پتوی نوزادی یک پتوی کوچک و نرم است که برای نوزادان بسیار آرامش بخش هستند و می‌تواند به آن‌ها احساس امنیت و راحتی بدهد. آن‌ها همچنین برای گرم و راحت نگه داشتن نوزاد در هنگام خواب استفاده می‌شوند.

قنداق فرنگی یک نوع قنداق است که نوزاد در یک پارچه نازک و نرم می‌پیچد. این نوع قنداق برای نوزادانی که از دنیای خارج احساس ناراحتی می‌کنند، گزینه خوبی است.

خیلی از بیمارستان‌ها مادران را تشویق می‌کنند به نوزادشان شیر مادر بدهند و از شیر خشک استفاده نکنند. اگر شما از همین ابتدا تصمیم دارید از شیر خشک استفاده کنید لازم است آن را همراه خودتان به بیمارستان ببرید. همچنین گاهی نیاز است که از شیر دوش برقی استفاده کنید تا در صورتی که خواب هستید همراه‌تان به نوزاد شیر دهد که باز به شیشه شیر نیاز می‌شود.

در صورت استفاده از شیشه شیر حداقل یک سری اضافه برای آن بردارید.

این مورد در داروخانه بیمارستان پیدا می‌شود اما اگر فکر میکنید برند خاصی بهتر است و یا دوست دارید از قبل تهیه کنید آن را هم در لیست قرار دهید.

در صورتی که می‌خواهید از بانک خون بند ناف استفاده کنید پرسنل بانک خون بند ناف خودشان وسایل لازم را دارند. این مورد صرفا جهت یادآوری و هماهنگی قبلی با بانک خون بند ناف در لیست نوشته شده است. نیازی نیست این مورد را در ساک بیمارستانی نوزاد قرار دهیم.

برای بازگشت به خانه چه مواردی را باید آماده کنید

یک لباس متناسب با سایز ماه پنجم و ششم خود آماده کنید تا برای برگشت به خانه بپوشید.

سرهمی‌ها به دلیل اینکه مرتب میمانند گزینه خوبی برای لباس نوزاد در هنگام بازگشت به خانه است.

اگر جای اضافه بود جالب است این موارد را در ساک بیمارستانی نوزاد داشته باشیم

اگر فرزند دیگری دارید بهتر است هدیه‌ای از طرف نوزاد تازه متولد شده برای او همراه خود داشته باشید.

در صورتی که با دوربین عکاسی یا فیلم برداری میخواهید لحظات خود را ثبت کنید آن‌ها را همراه با باتری شارژ شده بردارید. هدفون برای وقتی که بی‌حوصله هستید و میخواهید چیزی گوش کنید وسیله سرگرم کننده و مناسبی‌ست. (هرچند از خستگی و فشردگی مراحل زایمان فکر نمی‌کنیم که از این وسیله اصلا بتوانید استفاده کنید) همراه داشتن یک مینی پنکه دستی یا بادبزن و یا یک ماساژور دستی کوچک هم در صورت وجود فضا اضافی در ساک چیز بدی نیست.

چه چیز‌هایی را نباید ببریم: اضافه بار همه چیز را خراب می‌کند

طلا و جواهر؛ لپ تاپ؛ مجموعه 10 جلدی کلیدر؛ کفش پاشنه بلند؛ اسپیکر بلوتوثی و هر چیزی که واقعا عجیب باشد.

به یاد داشته باشید استرس زیاد در این زمینه باعث می‌شود ساک بیمارستانی شلوغی داشته باشید که عملا نتوانید از هیچ چیز آن استفاده کنید.

فهرستی کامل از لوازمی که نیاز است

دانلود PDF لیست اقلام مورد نیاز در ساک بیمارستانی

لوازم مورد نیاز مادر، نوزاد و همراه آن‌ها در بیمارستان

تجربه شما از این موضوع چیست

اگر تجربه آماده کردن ساک بیمارستانی نوزاد را دارید و شرایط زایمان در بیمارستان را تجربه کردید، آن را با ما و سایر مادران به درمیان بگذارید.

نظر شما چیست؟ چه مورادی در فهرست ساک بیمارستانی برای مادر و نوزاد ذکر نشده بود و یا چه مواردی اضافه و ناکارآمد هستند؟
آیا میان ساک بیمارستانی برای زایمان طبیعی و ساک بیمارستانی برای زایمان سزارین تفاوتی وجود دارد؟
ممنون می‌شویم تا تجریبات خود را با ما در میان بگذارید

One thought on “42 وسیله کاربردی در ساک بیمارستانی نوزاد و مادر + دانلود فایل pdf‌

  1. معصومه گفت:

    یه فهرست کامل و عالی
    من این لیست رو پرینت گرفتم و میخوام کیف بیمارستانم رو از روی اون پر کنم
    ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

بادی آستین بلند کبریتی

۱۷۷٬۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

بادی آستین بلند نقلی

۱۶۷٬۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
انتخاب گزینه ها This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
ارسال به سراسر کشور با پست پیشتاز ۳۹ هزار تومان امکان انتخاب ارسال با تیپاکس به صورت پس‌کرایه ارسال رایگان برای خرید‌های بالای ۶۰۰ هزار تومان
ارسال به سراسر کشور با پست پیشتاز ۳۹ هزار تومان امکان انتخاب ارسال با تیپاکس به صورت پس‌کرایه ارسال رایگان برای خرید‌های بالای ۶۰۰ هزار تومان
Home
0 items Cart
Shop